KOSTERMAN PEEK BOUW EEN BETROUWBARE PARTNER

Kosterman Peek Bouw is een zelfstandig en gecertificeerd bedrijf waar ambacht en vakmanschap hand in hand gaan met moderne techniek en eigentijdse bedrijfsvoering. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en dragen het keurmerk BouwGarant. 

 

Ons bedrijf is sinds 1995 gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, renovatie, interieurbouw en prefab-aanbouw. Tevens zijn wij  gespecialiseerd in het advies en organisatie van bouwkundige werkzaamheden zoals; stucwerk, schilderwerk, elektra en installatiewerkzaamheden. Wij maken hierbij gebruik van vakgespecialiseerde mensen. Kosterman Peek Bouw heeft aandacht voor duurzaamheid o.a. door het gebruik van bio-based bouwmaterialen.

Dat betekent dat wij u als klant, een goed totaalpakket kunnen aanbieden.Bij alle aanvragen maken wij desgewenst een passende offerte. Klantgerichtheid, efficiëntie en kwaliteit zijn onlosmakelijk aan onze bedrijfsvoering verbonden. 

Ons bedrijfspand, kantoor en werkplaats, is gevestigd op het industrieterrein aan de Willem Alexanderweg 77-06 in Cothen.

Meer weten?
Op onze website kunt u voorbeelden vinden van onze werkzaamheden en projecten.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.